• logo pH7
  Oorsprong logo pH7


  De pH is een maat voor de zuurgraad (ook wel zuurtegraad) van een waterige oplossing. De pH van een neutrale waterige oplossing ligt bij kamertemperatuur rond de 7. Zure oplossingen hebben een pH lager dan 7, basische oplossingen hebben een pH hoger dan 7. (Bron: Wikipedia)
  Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dhr. Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren.

  Adviesbureau pH7, de neutrale professionele partner in uw milieuaangelegenheden.

  Lees hier meer over ons.

 • open panel
 • Home
 • Diensten
 • Bepaal online de Seveso-status van uw bedrijf

Bepaal online de Seveso-status van uw bedrijf

 

Het departement LNE heeft een tool ontwikkeld waarmee je de Seveso-status van je bedrijf kan berekenen. Aan de hand van de aanwezige hoeveelheden van met naam genoemde stoffen en producten die onder de verschillende Seveso-categorieën vallen, maakt de tool de nodige berekeningen. Het resultaat is ofwel geen drempel, ofwel lage drempel, ofwel hoge drempel. Je kan zowel de status volgens Seveso II bepalen als die volgens Seveso III. Als je een login aanmaakt, kan je bovendien je inventaris bewaren. De tool is via deze link terug te vinden.

 
© 2012 Adviesbureau pH7 - Milieucoördinatie en Milieuadvies, Milieuvergunningen, Veiligheid en Preventie
Design & Developed by Itweboffice.com
Powered by Itcentrale.be