• logo pH7
  Oorsprong logo pH7


  De pH is een maat voor de zuurgraad (ook wel zuurtegraad) van een waterige oplossing. De pH van een neutrale waterige oplossing ligt bij kamertemperatuur rond de 7. Zure oplossingen hebben een pH lager dan 7, basische oplossingen hebben een pH hoger dan 7. (Bron: Wikipedia)
  Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dhr. Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren.

  Adviesbureau pH7, de neutrale professionele partner in uw milieuaangelegenheden.

  Lees hier meer over ons.

 • open panel

Eerste erkende technici verwarmingsaudit

 

Een centrale verwarmingsinstallatie dient na vijftien jaar een verwarmingsaudit te ondergaan. Voor installaties met een vermogen van meer dan 100 kW, installaties die uit meerdere ketels bestaan, en installaties die werken op vaste brandstoffen, moet die audit uitgevoerd worden door een ‘erkende technicus verwarmingsaudit’. Pas begin 2012 werden de eerste technici erkend. Nochtans was de overgangstermijn voor bestaande installaties reeds verlopen op 1 juni 2010.

Departement LNE heeft nu een eerste lijst van erkende technici verwarmingsaudit opgesteld op haar site. De audits kunnen nu dus eindelijk uitgevoerd worden. Voor de andere installaties (< 100 kW) waren al langer technici erkend. De lijsten van erkende technici zijn beschikbaar op de website van LNE.

 
© 2012 Adviesbureau pH7 - Milieucoördinatie en Milieuadvies, Milieuvergunningen, Veiligheid en Preventie
Design & Developed by Itweboffice.com
Powered by Itcentrale.be