• logo pH7
  Oorsprong logo pH7


  De pH is een maat voor de zuurgraad (ook wel zuurtegraad) van een waterige oplossing. De pH van een neutrale waterige oplossing ligt bij kamertemperatuur rond de 7. Zure oplossingen hebben een pH lager dan 7, basische oplossingen hebben een pH hoger dan 7. (Bron: Wikipedia)
  Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dhr. Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren.

  Adviesbureau pH7, de neutrale professionele partner in uw milieuaangelegenheden.

  Lees hier meer over ons.

 • open panel
 • Home
 • Diensten
 • Omgevingsvergunning Vlaanderen in laatste rechte lijn

Omgevingsvergunning Vlaanderen in laatste rechte lijn

 

Nog dit najaar wordt de laatste horde genomen voor het invoeren van de omgevingsvergunning in Vlaanderen. Dat meldt de VRT. De Raad van State heeft geen fundamentele opmerkingen meer, zodat de Vlaamse regering het uitvoeringsbesluit binnenkort definitief kan goedkeuren. Het besluit zal echter niet onmiddellijk in werking treden: daarvoor is een overgangstermijn voorzien van een jaar. Vooral de gemeentebesturen hebben extra tijd gevraagd om zich goed te kunnen voorbereiden. De eerste omgevingsvergunningen zullen dus wellicht in het voorjaar van 2017 uitgereikt worden.

In de volgende slideshow lees je meer over het besluit omgevingsvergunning Vlaanderen:

Bekijk de slideshow 'Voorontwerp van besluit omgevingsvergunningh'Over de omgevingsvergunning en de totstandkoming ervan lees je meer in de volgende artikels:

 
© 2012 Adviesbureau pH7 - Milieucoördinatie en Milieuadvies, Milieuvergunningen, Veiligheid en Preventie
Design & Developed by Itweboffice.com
Powered by Itcentrale.be