• logo pH7
  Oorsprong logo pH7


  De pH is een maat voor de zuurgraad (ook wel zuurtegraad) van een waterige oplossing. De pH van een neutrale waterige oplossing ligt bij kamertemperatuur rond de 7. Zure oplossingen hebben een pH lager dan 7, basische oplossingen hebben een pH hoger dan 7. (Bron: Wikipedia)
  Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dhr. Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren.

  Adviesbureau pH7, de neutrale professionele partner in uw milieuaangelegenheden.

  Lees hier meer over ons.

 • open panel

Projectvergadering omgevingsvergunning

 

Vanaf 23 februari 2017 – de datum waarop de omgevingsvergunning in werking treedt – zal het mogelijk zijn vóór het indienen van een vergunningsaanvraag een projectvergadering te organiseren. Bedoeling is een antwoord te krijgen van de bevoegde overheid en de adviesinstanties op een aantal belangrijke vragen: kan dit project vergund worden in de voorgestelde vorm, of zijn er nog bijsturingen nodig? Een positief advies is geen garantie voor een goede afloop, maar geeft de initiatiefnemer de kans zo goed mogelijk in te spelen op bedenkingen en mogelijke bezwaren. Vooral voor complexe dossiers kan dit nuttig zijn. Hieronder alle nodige informatie over de organisatie van een projectvergadering.

Bekijk de slideshow 'Projectvergadering omgevingsvergunning' 
© 2012 Adviesbureau pH7 - Milieucoördinatie en Milieuadvies, Milieuvergunningen, Veiligheid en Preventie
Design & Developed by Itweboffice.com
Powered by Itcentrale.be