• logo pH7
  Oorsprong logo pH7


  De pH is een maat voor de zuurgraad (ook wel zuurtegraad) van een waterige oplossing. De pH van een neutrale waterige oplossing ligt bij kamertemperatuur rond de 7. Zure oplossingen hebben een pH lager dan 7, basische oplossingen hebben een pH hoger dan 7. (Bron: Wikipedia)
  Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dhr. Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren.

  Adviesbureau pH7, de neutrale professionele partner in uw milieuaangelegenheden.

  Lees hier meer over ons.

 • open panel
 • Decrease
 • Increase

Diensten

coördinatie, advies, vergunningen, veiligheid, preventie

Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dhr. Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren. Lees hier meer over pH7.

Milieucoördinatie en milieuadvies

De milieuwetgeving is heel complex. Een vereenvoudiging zit er ook niet aan te komen. Regelmatig komen er nieuwe decreten en besluiten bij. Vaak zijn het omzettingen van Europese richtlijnen. Het is niet altijd eenvoudig deze wijzigingen bij te houden en te begrijpen wat voor uw bedrijf van toepassing is.

Hier vindt u alle informatie

Milieuvergunningen

De basis van een goed milieubeleid binnen uw onderneming is de milieuvergunning. Zonder milieuvergunning, geen activiteiten. Het is zeer belangrijk dat al uw activiteiten zijn opgenomen in de milieuvergunning. Het omgekeerde geldt ook: het is niet de bedoeling strenge voorwaarden opgelegd te krijgen voor een activiteit die niet eens wordt uitgevoerd.

Hier vindt u alle informatie.

Veiligheid en Preventie

Naast  milieuactiviteiten zijn we reeds ruime tijd actief in dienst- en adviesverlening met betrekking tot arbeidsveiligheid.

Om deze dienstverlening zo optimaal mogelijk te doen verlopen, beschikt het adviesbureau over ervaren preventieadviseurs, ondersteund door een enthousiast team van veiligheidsmedewerkers.

Hier vindt u alle informatie

© 2012 Adviesbureau pH7 - Milieucoördinatie en Milieuadvies, Milieuvergunningen, Veiligheid en Preventie
Design & Developed by Itweboffice.com
Powered by Itcentrale.be