• logo pH7
  Oorsprong logo pH7


  De pH is een maat voor de zuurgraad (ook wel zuurtegraad) van een waterige oplossing. De pH van een neutrale waterige oplossing ligt bij kamertemperatuur rond de 7. Zure oplossingen hebben een pH lager dan 7, basische oplossingen hebben een pH hoger dan 7. (Bron: Wikipedia)
  Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dhr. Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren.

  Adviesbureau pH7, de neutrale professionele partner in uw milieuaangelegenheden.

  Lees hier meer over ons.

 • open panel
 • Decrease
 • Increase

Veiligheid en Preventie

analyse, onderzoeken, brandpreventie, brandbestrijding, advies, administratie

Naast  milieuactiviteiten is pH7 reeds ruime tijd actief in dienst- en adviesverlening met betrekking tot arbeidsveiligheid.

Om deze dienstverlening zo optimaal mogelijk te doen verlopen, beschikt het adviesbureau over ervaren preventieadviseurs, ondersteund door een enthousiast team van veiligheidsmedewerkers. Adviesbureau pH7 is gespecialiseerd in de domeinen bedoeld in het artikel 4 van de Wet betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk van 4 augustus 1996. Adviesbureau pH7 kan u preventieadvies aanbieden ter ondersteuning van uw eigen interne preventieadviseur.

Het veiligheidsteam van pH7 kan u op een correcte en snelle manier bij te staan. Opdat de nodige conformiteit zou kunnen garandeerd worden ten opzichte van de huidige Belgische en Europese veiligheidswetgevingen kunnen we u met in volgende segmenten probleemloos ondersteunen:

© 2012 Adviesbureau pH7 - Milieucoördinatie en Milieuadvies, Milieuvergunningen, Veiligheid en Preventie
Design & Developed by Itweboffice.com
Powered by Itcentrale.be