• logo pH7
  Oorsprong logo pH7


  De pH is een maat voor de zuurgraad (ook wel zuurtegraad) van een waterige oplossing. De pH van een neutrale waterige oplossing ligt bij kamertemperatuur rond de 7. Zure oplossingen hebben een pH lager dan 7, basische oplossingen hebben een pH hoger dan 7. (Bron: Wikipedia)
  Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dhr. Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren.

  Adviesbureau pH7, de neutrale professionele partner in uw milieuaangelegenheden.

  Lees hier meer over ons.

 • open panel
 • Decrease
 • Increase

Veiligheidsadvies

veiligheid, gezondheid, milieueisen, controle, keuring

Om inkoop van onveilige en milieuverontreinigende materialen en middelen te vermijden is het volgende noodzakelijk: overzicht risicovolle materialen en middelen, de veiligheid/gezondheid en milieueisen ten aanzien van deze materialen opstellen, de V&G-kaarten van de stoffen (met gevaarlijke eigenschappen voor mens en milieu)  verzamelen. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt voor de indienststellingscontrole van het materiaal/materieel en middelen. Een periodieke keuring  van de indienstgestelde materialen, materieel en middelen moeten een blijvende goede conditie garanderen (preventiebeleid).

Sommige keuringen dienen door een onafhankelijke en externe keuringsdienst uitgevoerd te worden. In de andere gevallen mag u dit zelf keuren.

 

 

De andere segmenten binnen Veiligheid en Preventie:

© 2012 Adviesbureau pH7 - Milieucoördinatie en Milieuadvies, Milieuvergunningen, Veiligheid en Preventie
Design & Developed by Itweboffice.com
Powered by Itcentrale.be